CONT GEORGE BALTA

Banca Tiriac
RON
RO81BACX0000003216524000
EURO
RO54BACX0000003216524001

joi, 1 martie 2007

MEREU ALATURI DE GEORGE BALTA

SUSTINERE Din martie 2006, când talonerul Olimpiei a suferit acel grav accident de coloana vertebrala, Alin Popescu a tinut în permanenta legatura cu el si cu familia acestuia.
Inca din primavara anului trecut, dr. Alin Popescu s-a implicat direct în cazul George Balta, rugbystul imobilizat la pat.
Pe 11 martie 2006, tânarul taloner (20 de ani) de la echipa de rugby Olimpia Bucuresti a suferit un accident grav, la un meci de antrenament cu lotul national de juniori, în urma caruia este imobilizat la pat (nu-si poate misca picioarele). N-a fost vorba doar de implicarea medicului, ci si a omului Alin Popescu, cel care tine în permanenta legatura cu jucatorul, cu familia acestuia. “La George a fost vorba atât de noroc, cât si de ghinion. Noroc, pentru ca la acel meci a asistat medicul Tavi Câmpian, cu care sunt prieten. Interventia lui i-a salvat viata. O imobilizare gresita a lui George, atunci, ducea la deces. Al doilea noroc a fost ca a ajuns la cel mai bun neurochirurg din România, profesorul Ezercian, la spitalul Bagdasar. Iar al treilea, solidaritatea ulterioara”, a tinut sa sublinieze cel caruia îi place sa creada ca se numara printre prietenii lui George Balta.
Mama lui George Balta mi-a spus sa am grija ce îmi doresc de la viata. Pe 6 martie 2006, când a împlinit 20 de ani, fiul ei i-a spus ca ar vrea sa devina cunoscut. Cinci zile mai târziu a suferit acel accident care, din pacate, l-a adus în atentia tuturor... L-a facut cunoscut.
ACEST ARTICOL A APARUT IN COTIDIANUL ProSPORT, SUB SEMNATURA LUI MARIAN BURLACU

Niciun comentariu: