CONT GEORGE BALTA

Banca Tiriac
RON
RO81BACX0000003216524000
EURO
RO54BACX0000003216524001

marți, 5 februarie 2008

II PUTETI SCRIE LUI GEORGE BALTA

Visul lui George Balta, un tanar de numai 20 de ani, de a ajunge intr-o buna zi un cunoscut jucator de rugby a fost intrerupt in numai cateva secunde, pe terenul de joc acolo unde baiatul isi petrecea o mare parte a timpului.
Tanarul taloner de la Olimpia Bucuresti a fost, pe 11 martie 2006, victima unui accident grav, pe terenul de joc, la un meci de pregatire in care formatia lui George era partener de pregatire pentru lotul national de juniori. Pentru jucatorul bucurestean nenorocirea s-a produs intr-un moment altfel obisnuit al jocului de rugby, o gramada ordonata. Ramas la pamant, constient, dar incapabil sa se ridice, el a fost transportat imediat, cu ambulanta prezenta langa teren, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cum starea sa era critica, doctorii au decis sa fie transferat la unitatea medicala din Berceni, cu un diagnostic dur: traumatism vertebro-medular; luxatie vertebrala anterioara bilaterala, prin translatie, localizare C6-C7; sindrom de compresiune medulara cu leziune neurologica completa la nivel C6 (in limbaj popular, coloana vertebrala a fost deformata, in zona gatului, maduva spinarii fiind sectionata). Operat timp de aproape patru ore, George a supravietuit, reusind sa depaseasca si perioada critica, postoperatorie. Dupa cateva luni in care sportivul a stat inchis intre patru pereti ai unei camere de spital, el a inceput tratamentul de recuperare cu ajutorul aparatelor de forta. Mama lui, Lorica, a fost si ramane alaturi de el si repeta mereu ca intr-o buna zi copilul se va putea intoarce pe terenul de joc. Recent, el a fost la Baile Felix, unde tratamentul urmat a avut efecte benefice. Caracterizat de mama lui, Lorica, drept un copil cuminte, bland si saritor, George pastreaza speranta ca intr-o zi, cat mai curand, se va ridica din nou pe picioarele sale.
Cei care doresc sa-l incurajeze pe George si/sau sa faca donatii pot sa-i scrie la e-mail-ul g_eorge_alex@yahoo.com.
VA MULTUMIM!

3 comentarii:

didi spunea...

Salut George!
Te-am vazut aseara la emisiunea lui Dan Negru,"Te pui cu blondele?", pt care te felicit. As vrea sa te cunosc, daca se poate. Ai un id de mess sau cont pe facebook sa mai vb? Ms mult.
Diana-Cluj

Anonim spunea...

lumi
buna,esti incredibil,si ar fii o onoare pt mine sa stam de vb,esti foarte puternic si optimist,as vrea sa pot fii ca tine,chiar daca pot sa merg vad ca scaunul tau e mai sigur decat picioarele mele.:) poate stam de vorba.merci

Anonim spunea...

buna george te-am cunoscut prima data la tv..la emisiunea ..iubire interzisa...esti super din toate punctele de vedere te ..pupacesc...id meu ..simion_constanta2008 sa vb mi-ar face placere